Project Description

15/02/2019  LAV Zoutleeuw

De jaarlijkse Lokale Algemene Vergadering van Natuurpunt Zoutleeuw komt eraan!

Hét moment waarop leden inzicht en inspraak kunnen krijgen in de (bestuurs)werking van hun eigen lokale afdeling.  Alle leden van NP Zoutleeuw worden uitgenodigd op dit gezellig ontmoetingsmoment.  Afspraak  vrijdag 15 februari 2019 om 19u30 in het Kostershuis  (Kerkplein Dormaal, Zoutleeuw).

Programma:

19u30: Ontvangst met receptie.
20u00: Kort formeel gedeelte: bespreking van de afdelingsorganisatie, hoogtepunten 2018, een vooruitblik op toekomstige activiteiten en de herverkiezing van het bestuur.
20u15: Documentaire film: ‘De terugkeer van de natuur’.  Erg mooie kortfilm met als hoofdrolspelers de vrijwilligers van Natuurpunt zelf.   Ontdek hoe iedereen op zijn eigen manier een verschil kan maken voor de natuur in Vlaanderen.  Filmmaker Frank Resseler  (van Dekijkhut)  registreerde de adembenemende beelden in Het Grote Netewoud, Haspengouw en Noord-Limburg.   Een echte aanrader!
21u10: Gezellig napraten met een drankje …

Graag een warme oproep voor je aanwezigheid.

De Lokale Algemene Ledenvergadering is het ideale moment om kennis te maken met jouw Natuurpunt afdeling.  Heb je leuke ideeën over de toekomst van de afdeling?  Zit je met vragen over de werking of concrete projecten?  Spring gerust binnen!

We zijn nog steeds op zoek naar mensen, jong en oud, die actief hun steentje willen bijdragen aan de werking en het natuurbehoud in hun eigen buurt.  Voel je het kriebelen?  Kom op vrijdag 15 februari alvast de sfeer opsnuiven!

Meer info via Nicole Smeyers  n.smeyers1@gmail.com  |  0497 / 43.40.87

Voorzitter afdeling Zoutleeuw