Project Description

LAV Gete-Velpe 11/03/2016

Op vrijdag 11 maart vond de jaarlijkse Lokale Algemene Vergadering van Natuurpunt Gete-Velpe plaats.   Hét moment waarop leden inzicht en inspraak kunnen krijgen in de (bestuurs)werking van hun eigen afdeling!

De kernen van Natuurpunt Geetbets, Kortenaken en Zoutleeuw maken deel uit van de afdeling Gete-Velpe en nodigden alle leden uit op dit gezellig ontmoetingsmoment.  Dit jaar kwamen we samen in Kortenaken.

Programma:

  • 19u00:  Ontvangst met receptie
  • 20u00: Formeel gedeelte van de LAV: bespreking van de afdelingsorganisatie, hoogtepunten 2015, een vooruitblik op toekomstige activiteiten en de herverkiezing van het bestuur.  Om de drie jaar wordt het bestuur van onze afdeling verkozen.  Tijdens het formele gedeelte van de LAV maakten we daar tijd voor.
  • 20u30:  Lezing:Een natuurbeschermingsproject in Gambia’ door Michel Janssens (bestuurslid NP Zoutleeuw).     Michel en zijn partner Ria vertoeven een groot deel van het jaar in Gambia waar ze een sociaal project voor vrouwen op poten hebben gezet, mét oog voor de wisselwerking economie en ecologie.   Michel is ook een enthousiast vogelkenner en –ringer.   Gedurende de jaren heeft hij heel wat fotomateriaal verzameld over de betoverende natuur in Gambia. Hij neemt ons graag mee naar het fascinerende land waar hij z’n hart verloor.
  • 21u30:  Gezellig napraten met een drankje …

De LAV van Gete-Velpe was weer een gevulde avond vol gezellig gebabbel, interessante fotoreportages, een hartelijk weerzien met oude bekenden en frisse ontmoetingen met nieuwe gezichten…  Geniet nog even na met onderstaande fotoreportage:

Hieronder kan je de PowerPointPresentatie van het formele gedeelte van de LAV nog eens herbekijken…

Onze volgende LAV Gete-Velpe editie 2017 gaat door in GEETBETS en zal opgevrolijkt worden door de heerlijke voorstelling: Flirten in ’t groen van Joeri Cortens (lesgever Natuurpunt Educatie, maar ook gekend door zijn tv-optredens bij “Wild van dieren” van Staf Coppens en door zijn wekelijks radionatuurpraatje bij De Madammen).

Meer info volgt nog…