Project Description

27 april 2018  Ledenfeestje NP Zoutleeuw

Beste lid van Natuurpunt Zoutleeuw,

Op 20 december 2017 vond in Grazen de Lokale Algemene Vergadering van Natuurpunt Gete-Velpe plaats.   Afdeling Gete-Velpe bestond voorheen uit drie kernen: Geetbets, Kortenaken en Zoutleeuw.   Omdat het zwaartepunt steeds meer bij de individuele kernen begon te liggen, werd tijdens deze LAV bij consensus beslist om de kern Zoutleeuw te verzelfstandigen tot een aparte afdeling.

In navolging hiervan nodigen we op vrijdag 27 april 2018 graag  alle leden van NP Zoutleeuw – en hun gezin –  uit op een gemoedelijk ledenfeestje.   We trakteren op een hapje en een drankje en geven graag toelichting bij het traject dat we doorlopen hebben en de huidige stand van zaken.    Het wordt een gezellig ontmoetingsmoment waarop leden inzicht en inspraak krijgen in de (bestuurs)werking van hun afdeling.

 

Wij hopen dat jij erbij kan zijn en kijken alvast uit naar een sfeervolle avond.

Programma:

  • 19u00:  ontvangst met receptie
  • 19u30:  verwelkoming | bespreking afdelingsorganisatie en een vooruitblik in de toekomst
  • 19u45:  heerlijke verse WOK-maaltijd
  • 20u30:  gezellig napraten met koffie en gebak

Ons ledenfeestje is hét ideale moment om kennis te maken met Natuurpunt Zoutleeuw.  Heb je leuke ideeën over de toekomst van de afdeling? Zit je met vragen over de werking of concrete projecten?   Misschien voel je het kriebelen om als vrijwilliger mee te komen helpen?  Of ben je gewoon ontzettend benieuwd naar onze smaakvolle WOK-creatie?  Kom dan zeker op 27 april eens de sfeer opsnuiven in het Kostershuis.

Iedereen is van harte welkom!

Inschrijven is verplicht, graag een seintje vóór 24 april naar Nicole Smeyers: n.smeyers1@gmail.com met vermelding van aantal personen.

WE WENSEN JULLIE NOG EEN FIJNE START VAN DE LENTE !

 Kernbestuur NP Zoutleeuw